Vriendenkring Hertog Jan

De Vriendenkring Hertog Jan brengt de bierbeleving naar je toe. 

Overal in Nederland vind je ambassadeurs van Hertog Jan met dezelfde passie, kennis en zorg voor het bier als de brouwers. Momenteel telt de Vriendenkring circa 200 leden, die je met veel plezier gastvrij zullen ontvangen. 

Bar & Feestzaal Patershof is een van de Vriendenkring leden.

In Bar & Feestzaal Patershof kunt u terecht voor een goed gesprek, diverse drankjes, alle seizoenbieren van Hertog Jan op de TAP! en cocktails, een potje poolbiljart, dart, elektronisch Mens erger je niet en Monopoly of gewoon een kaartje leggen.

Diverse interessante sportwedstrijden zijn hier te bekijken op een gigantisch beeldscherm. Beroemd zijn onze speciale avonden met LIVE muziek, entertainment door diverse artiesten, karaoke- en playbackshows en bingo. De zaal is perfect geschikt voor de musicals die deel uit maken van het recreatieprogramma.

Het terras biedt u behalve gezelligheid, een heerlijk gekoeld glas drinken, (ook hier, alle seizoenbieren van Hertog Jan op de TAP! diverse koffie en theesoorten, ook mogelijkheden voor een lunch. Diverse broodjes, tosti's, uitsmijters en ... niet te vergeten, pannenkoeken staan op de kaart. Ook als het wat koeler is, is het goed toeven onder de parasols, terwijl uw kleine kinderen zich prima vermaken in het speciale, aangrenzende speeltuintje met een echte carrousel!!!