Die kant op! Daar is familierestaurant Klein Volk...

Die kant op! Daar is familierestaurant Klein Volk...

het gezellige terras aan de achterzijde

het gezellige terras aan de achterzijde

Nodig je ouders uit...

Nodig je ouders uit...

Familierestaurant Klein Volk

Familierestaurant Klein Volk, voor kleine genieters met grote honger...,

                                                                                                      maar natuurlijk ook voor het GROTE VOLK...

Restaurant

Familierestaurant Klein Volk is sfeervol maar functioneel ingericht. De tafels zijn zo gerangschikt dat iedereen, jong en oud, kan genieten van een fantastisch uitzicht op alle muurschilderingen en peeldwergen. De kinderen mogen hier dan ook gewoon van tafel af. Er zijn boxen met speelgoed (ouders, er kan een treintje langs komen rijden !!!), kleur- en knutselplaten aan de speciale kindertafels. In de leesboeken van schrijver Ton van Reen kun je weg dromen naar een andere tijd en dimensie. Even naar buiten? bij het terras aan de achterzijde is een speeltuin met glijbaan, veertoestellen en… een echte carroussel. 

Keuken

Zoals de menukaart laat zien is er een diversiteit aan gerechten,welke met de grootst mogelijke zorg en hygiëne klaargemaakt worden met kwalitatieve en verse producten.

Muurschilderingen

De muurschilderingen / fresco's in het restaurant zijn, met het grootste geduld, neergezet door de Panningse hobby-kunstenaar Lei Steeghs, die met zijn eigenzinnige stijl in trompe l'oeil, de peeldwergen van Klein Volk bijna levend maakte. Tijdens het diner en tussen de gerechten door komen u en de kinderen dan ook zeker ogen te kort.

Terras

Op het gezellige terras aan de achterzijde van familierestaurant Klein Volk en aansluitend aan de Bar / Feestzaal Patershof kunt u genieten van alle gerechten op de menukaart, maar ook van heerlijke verse ijssorbets, diverse koffie -en theesoorten, frisdranken, pils en speciaalbieren en natuurlijk een glas rode, witte -en roséwijn.

Vanuit de bar / feestzaal wordt op menig zwoele zomeravond, met diverse artiesten, gezellig live- entertainment aan de gasten aangeboden. 

Peeldwergen in familierestaurant Klein Volk

Let maar eens goed op als je in de tuin loopt, of als je op camping Beringerzand 's morgens vroeg over de grasveldjes loopt, luister dan eens goed naar de stilte. Misschien zie de magie van de Peeldwergen, een klein , apart volkje. In dit restaurant zijn ze in harmonie met elkaar te zien.

Elk seizoen brengt zijn eigen magie voort waardoor iedere tuin betoverend wordt. De wachters over deze betoverende schoonheid en glans zijn deze mystieke wezentjes, de Peeldwergen. Ze blijven voor de blikken van iedereen verborgen, in het bijzonder voor de blikken van mensen... Het zijn sierlijke wezentjes,met spitse oren en lange, dunne armen en benen. Ze zijn dag en nacht aan het werk om bloemen te laten bloeien en de oogst van groenten te bewaken. Als je zorgt voor een goed plantenmengsel van bloemen en groenten in je tuin, zul je daarmee het Peeldwergenvolk beschermen en hen aanmoedigen om te helpen aan geluk en gezondheid, voor altijd...

Vrijdag 1 September - Zondag 3 September

Weekend Vannix op Beringerzand

Weekend Vannix op Beringerzand
 met de Hermeni-j Vannix

Zaterdag 26 Augustus - Zaterdag 2 September

Recreatieprogramma Zomervakantie week 8

 RECREATIEPROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 

WEEK 26 augustus tot 2 september